Brenet is ready voor de basis: ‘Klaar om Jetro te vervangen’

17 juli 2017

Pro Shots

Joshua Brenet was zondag bij PSV weer eens op de linkerflank te zien. In het oefenduel met AS Monaco speelde de verdediger, zoals hij in het verleden al vaker deed, 'wel oké'. "Natuurlijk heb ik ook het bericht gelezen dat Jetro waarschijnlijk een stap gaat maken", hintte hij tegen het ED al over zijn eigen toekomst.


"Eerst maar eens wachten of het allemaal rondkomt", vervolgde hij. "Ik ben er klaar voor om hem te vervangen." Brenet hoopt het volledige vertrouwen van de staf te krijgen. "Ja, zeker weten. Ik heb al veel meegemaakt bij PSV en inderdaad: in de afgelopen jaren ook tegen grote ploegen gespeeld. Nu wordt het tijd om een constant jaar te spelen en mijn niveau in alle wedstrijden te halen. Ik kan niet wachten om te beginnen."

Concluderende Cocu
Brenet kan zoals bekend op zowel rechts als links uit de voeten. Uiteraard laat hij de keuze aan coach Phillip Cocu over. Aan beide kanten heeft Brenet ondertussen genoeg ervaring opgedaan. Cocu weet dat Brenet, na een moeizame start in Brabant, de afgelopen jaren aangenaam heeft verrast. "Een aantal spelers die ook al international zijn geworden, moet nu bij PSV het vaandel overnemen en laten zien dat ze het niveau aankunnen", gaf hij aan.

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht