Van den Brom wordt blij van AZ: 'Elftal straalt plezier uit'

BSR Agency

admin • 23:57, 16-02-2019 / Laatste Update: 17:24, 12-12-2023

John van den Brom heeft in zijn laatste maanden bij AZ weinig te klagen. De Alkmaarse ploeg won alle wedstrijden na de winterstop en kreeg zelfs nog geen enkel tegendoelpunt in 2019. ,,Het elftal straalt plezier uit. Dat is mooi om vanaf de kant te zien'', zei Van den Brom na de zege op VVV-Venlo bij de NOS (3-0).

AZ profiteerde voor rust 2 keer van fouten bij VVV. In de 2e helft regende het kansen voor de thuisclub, maar daar werd er slechts 1 van benut. ,,Het klinkt gek, maar in de 1e helft speelden we ondanks onze voorsprong van 2-0 niet eens zo goed'', zei Van den Brom. ,,Maar de 2e helft was geweldig om te zien. Echt genieten. Alleen hun keeper was geweldig, die pakte bijna alles.''