Bruns debuteert voor Groningen met heerlijke goals

BSR/Soccrates

admin • 00:04, 20-01-2019 / Laatste Update: 07:14, 07-01-2024

Voorlopig heeft de winterstop goed uitgepakt voor FC Groningen. De noorderlingen wonnen zaterdagavond, met 3 aankopen in de basis, met 3-0 van Heracles. Vooral Thomas Bruns liet zich zien bij de Trots van het Noorden.

Bruns scoorde 2 keer in de slotfase van de wedstrijd. De middenvelder, die kort geleden nog bij Heracles speelde, scoorde eerst met een heerlijke lob en daarna met een geplaatst afstandsschot. Kaj Sierhuis en Illias Bel Hassani waren de andere aankopen die in de basis begonnen.

Penalty

Voordat Bruns scoorde, had Memisevic na 12 minuten de score geopend. De Bosniër schoot uit een penalty raak.

Andere nieuwelingen.

Van de 6 Groningse winteraankopen deed de helft niet mee. Paul Gladon en Mo El Hankouri zaten op de bank. Japanner Ko Itankura zit nog niet bij de selectie.