Cambuur boekt nipte maar gouden zege, check hier alle KKD-uitslagen

14 februari 2020

BSR Agency

Cambuur heeft vanavond goede zaken gedaan in de Keuken Kampioen Divisie. De koploper won vanavond met 0-1 in de uitwedstrijd bij Almere City. Giovanni Korte maakte in de 58ste minuut de winnende goal op aangeven van Jarchinio Antonia.


Overtuigend was het vanavond zeker niet van Cambuur, maar de ploeg van trainer Henk de Jong neemt dus wel de 3 punten mee terug naar Friesland. Almere City FC kreeg kort voor tijd nog een grote kans op de gelijkmaker, maar de poging van spits Thomas Verheydt ging net naast het doel van Cambuur.

De Graafschap 
Cambuur houdt dankzij de zege een voorsprong van 6 punten op achtervolger De Graafschap, dat vanavond ook won. Het team van trainer Mike Snoei won vanavond op De Vijverberg in Doetinchem met 2-0 van Roda JC, dat 18e staat in de eerste divisie.

Mohamed Hamdaoui en Callum Slattery maakten in het laatste halfuur de goals voor De Graafschap. De bovenste 2 teams aan het eind van het seizoen promoveren rechtstreeks naar de eredivisie. Nummer 3 FC Volendam speelde met 1-1 gelijk tegen Telstar en heeft nu 2 punten minder dan De Graafschap.

FC Dordrecht won de eerste wedstrijd onder de nieuwe coach Harry van der Ham, die als technisch directeur afgelopen week het stokje overnam van de ontslagen Claudio Braga. De uitwedstrijd bij TOP Oss werd met 1-3 gewonnen.

Check hier alle uitslagen!Dit bericht bekijken op Instagram

Cambuur met een hele belangrijke zege in Almere! #kkd #cambuur #uitslagen

Een bericht gedeeld door Sportnieuws.nl (@sportnieuws_) op