Circus Keuken Kampioen Divisie draait weer op volle toeren

BSR

Robert Hüsken • 22:58, 15-02-2019 / Laatste Update: 08:16, 05-01-2024

Het bleek weer een groot circus te zijn in de eerste divisie van Nederland. De Keuken Kampioen Divisie bleek deze vrijdag weer een garantie voor spektakel. De voetballers van Go Ahead Eagles en NEC zorgden voor de hoofdact van de avond: liefst ACHT doelpunten vielen er op de Adelaarshorst in Deventer.

Go Ahead Eagles - NEC

Na 21 seconden lag de bal al in het mandje. Paco van Moorsel opende het bal in Deventer. Bij rust stond het al 4-2. Maar NEC toonde veerkracht. In de 84ste minuut maakte Mike Tresor Ndayishimiye met een droge schuiver de 4-4. WTF?!

FC Dordrecht - Sparta Rotterdam

Sparta won de derby op bezoek bij Dordrecht met 4-1. Mohamed Rayhi was met twee doelpunten de grote man voor de bezoekers uit Rotterdam. Good old Royston Drenthe maakte als invaller de 1-4. Check ook vooral deze leipe goal van Laros Duarte.

Jong AZ - FC Den Bosch

De crisis bij FC Den Bosch houdt nog aan. Na de 0-0 bij Jong AZ is de trotste winterkampioen nu al 4 wedstrijden zonder overwinning. Ook bij Jong AZ ging de equipe uit Oeteldonk eraf.

FC Eindhoven - Jong Ajax

FC Eindhoven ging in de slotfase in eigen huis alsnog de bietenbrug op tegen Jong Ajax. Lang leek FC Eindhoven over Jong Ajax heen te wippen op de ranglijst, maar de bezoekers uit Amsterdam maakten via Danilo de 1-1.

FC Volendam - Helmond Sport

In het vissersdorp was minder spektakel. Thuisploeg FC Volendam won via, wie anders dan de vissers der vissers zelf: Kevin Visser.

MVV Maastricht - Jong FC Utrecht

Ook in Maastricht was het carnaval al vroeg begonnen. Thuisploeg MVV won met 4-2 van Jong FC Utrecht. Veel goole dus in Maastricht.

RKC Waalwijk - Almere City FC

Het is vrijdagavond feest in Flevoland. Dik fissa in Almere, want de lokale FC won met 1-0 van RKC Waalwijk.

Roda JC - Cambuur

Bij Roda JC tegen Cambuur Leeuwarden stond de eindstand na 4 minuten al op het scorebord. Livio Milts zorgde op aangeven van Mario Engels voor de winnende goal in Kerkrade: 1-0.