Circus KKD: Gruwelijke comeback van Telstar en 9 doelpunten in Eindhoven

Soccrates Images

Robert Hüsken • 22:51, 22-03-2019 / Laatste Update: 15:32, 08-01-2024

Zoals zo vaak draaide Circus Keuken Kampioen Divisie weer op volle toeren. Met name in Den Bosch was er volop spektakel. Telstar boog een 3-0 achterstand om en boekte de 4de overwinning op rij in de eerste divisie: 3-4 bij FC Den Bosch.

Wat is er toch met FC Den Bosch aan de hand? Tot januari leek de Brabantse voetbalclub af te stevenen op het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie, maar na de derby zege op buurman TOP Oss (3-0) gaat bijna alles mis. FC Den Bosch won sinds 18 januari slechts één keer.

Deze vrijdagavond leek Den Bosch orde op zaken te stellen. Bij rust stond het al 3-0, maar na de pauze herstelde Telstar zich. De ploeg uit Velsen-Zuid zorgde ervoor dat het binnen 18 minuten al 3-3 was en even later maakte Terell Ondaan er zelfs 3-4 van. 'Schaam je kapot', rolde het van de tribunes in Den Bosch.

Mistwedstrijd

De wedstrijd tussen Almere City en Top Oss werd na 27 minuten gestaakt. Juist toen het net beter leek te worden, oordeelde de scheidsrechter Marc Nagtegaal dat de mist te erg was. Oordeel zelf!

WOW! 9 doelpunten bij FC Eindhoven - Dordrecht

De doelpunten in Eindhoven vielen als rijpe appelen. Wat daar allemaal aan de hand was, snapt niemand. FC Eindhoven DECLASSEERDE tegenstander FC Dordrecht. Naja tegenstander? Waren ze er wel? Het werd 8-1 voor de Brabanders.

Derby RKC Waalwijk - Helmond Sport

De Brabantse derby tussen RKC Waalwijk en Helmond Sport eindigde in 2-1. Op slag van rust ramde Juul Respen heerlijk raak (0-1). In de tweede helft maakte Stijn Spierings namens RKC de 1-1. Vlak voor tijd maakte RKC nog de winnende via Mario Bilate. Wat een weelde in Waalwijk.

FC Volendam - Cambuur Leeuwarden

Cambuur Leeuwarden won met 1-0 bij FC Volendam. Sam Hendriks zorgde in de 79ste minuut voor de enige goal van de wedstrijd.