Clasie niet tevreden: 'Het tempo was nog te laag'

BSR Agency

admin • 00:28, 10-02-2019 / Laatste Update: 14:37, 12-12-2023

Feyenoord deed tegen De Graafschap het moest doen, vond ook Jordy Clasie. ,,Deze wedstrijden moet je gewoon winnen’’, sprak de aanvoerder van de Rotterdammers na de 4-0 zege. ,,Dat gold ook voor de wedstrijd tegen Excelsior vorige week. Dat was een blamage. Dan moet je er nu weer staan.’’

Hoe kwakkelend de Rotterdamers dit seizoen ook spelen: in eigen huis is Feyenoord onverslaanbaar. ,,Thuis halen we vaak de drie punten, dat is positief’’, aldus Clasie, die over het spel voor rust niet tevreden was. ,,Het was niet goed. De 1e helft was het tempo te laag. De 2e helft zet je even aan en loop je uit.’’

Meer goals

Feyenoord liet tegen De Graafschap na om nog veel vaker te scoren. ,,Dat had makkelijk gekund’’, beaamde Clasie. ,,Maar we zitten in een moeilijke fase en halen niet ons beste niveau. Ik ben blij met de 3 punten. We waren verplicht om hier te winnen.’’

Van Bronckhorst had goede woorden over voor keeper Jurrius: ,,We hebben na rust het tempo opgeschroefd, dan zie dat je binnen 10 minuten de wedstrijd beslist. Hun keeper heeft een hoop kansen weten te pareren. Hij had een aantal goede reddingen. Ik denk dat we meer doelpunten hadden kunnen maken.’’