🎥 | Danilo helpt Jong Ajax met 2 goals aan zege op MVV

Sjors Tanis • 23:54, 27-09-2021 / Laatste Update: 09:14, 05-01-2024

Jong Ajax heeft in de Keuken Kampioen Divisie met 3-1 gewonnen van MVV. Bij de Amsterdammers stonden Devyne Rensch en Danilo in de basis. De Braziliaan scoorde 2 keer.

Rensch werd aan het begin van de 2e helft gewisseld.

Heerlijke 2-0

Danilo maakte in de 33e minuut uit een penalty de 1-0. MVV had 10 minuten eerder nog een pingel gemist. In de blessuretijd van de 1e helft kwam Ajax op 2-0. Na een fraaie aanval scoorde Naci Ünüvar. In de 60e minuut besliste Danilo het duel met MVV: 3-0. Direct daarna werd ook hij gewisseld.

Check hier de 2-0 van Naci Ünüvar:

Wéér tegengoal

In de slotseconde scoorde MVV nog via Orhan Dzepar, na geklungel achterin bij Jong Ajax: 3-1. Dat betekende alweer de 41e wedstrijd op rij dat de ploeg van trainer John Heitinga een tegengoal incasseerde.

Jong Ajax won dus wel heeft door de zege nu evenveel punten als MVV: 12. Alle ploegen in de Keuken Kampioen Divisie hebben nu 8 wedstrijden gespeeld. Excelsior en ADO Den Haag gaan aan kop met 16 punten.