Dennis Schouten werd niet goed in de auto bij Dico Koppers (video)

24 april 2019

Dennis Schouten, verslaggever van PowNed en sinds kort ook van Veronica Inside, werd een paar weken niet goed tijdens een interview met PEC Zwolle-verdediger Dico Koppers. Schouten en Veronica Inside hebben nu beelden online gezet van dat moment.


Terwijl Schouten lekker zit te praten met Koppers, merkt hij opeens dat hij z'n benen minder voelt. Daarna raakt de verslaggever ook het gevoel in zijn handen kwijt en komt hij niet meer uit z'n woorden. Koppers brengt Schouten gelijk naar het ziekenhuis.

Gaat weer goed
Nu, een paar weken later, hebben Schouten en Koppers het interview opnieuw gedaan. Gelukkig ging het nu een stuk beter. Ook met Schouten gaat het weer goed. Neemt niet weg dat het flink schrikken was. Koppers zegt dan ook: 'Ik dacht echt dat je dood zou gaan', zegt de linksback die al heel lang geblesseerd langs de zijlijn staat.

Heftige beelden, maar gelukkig gaat het weer goed met Schouten. Dat laat hij ook weten op z'n Instagram-account. Ook geeft hij iedereen een tip mee: 'Probeer van iedere dag te genieten mensen! Het kan zomaar misgaan..'