Deventenaar Demmers schrijft eerbetoon aan Go Ahead na ontslag

4 februari 2016

ProShots
Ontslagen Demmers schrijft eerbetoon aan Go Ahead

Hij mag dan door Go Ahead Eagles wegens het uitblijven van aansprekende resultaten uit het nest zijn gewerkt, het betekent niet dat trainer Dennis Demmers wrok koestert tegen de Deventer club, 'zijn' club. Op eigen initiatief schreef hij een afscheidsbrief voor de website, een liefdesverklaring.

'Wat ben ik trots dat ik als Deventer jongen bij de club uit mijn stad heb mogen werken. Daarom wil ik Go Ahead Eagles graag bedanken voor de afgelopen drieënhalf jaar waarin ik met veel plezier mijn werk heb mogen en kunnen doen. Het is fantastisch een droom te kunnen laten uitkomen', schrijft de maandag ontslagen trainer.

Bewogen jaar
Demmers blikt terug op een bewogen jaar, met teleurstellingen in de competitie, maar ook met Europees voetbal tegen Ferencváros in Emmen, omdat de eigen Adelaarshorst werd verbouwd. 'De uitwedstrijd was helaas zonder publiek, maar werd gevolgd door veel mensen op de Brink in Deventer. Wat een support, wat een beleving. Voor mijzelf een geweldige ervaring. Ik had deze ervaringen niet gehad als Go Ahead mij deze kans niet had geboden en daar ben ik ze zeer dankbaar voor. Ik wens spelers, trainers en iedereen die Go Ahead Eagles een warm hart toedraagt veel succes de rest van het seizoen en hoop dat promotie bewerkstelligd gaat worden. Go Ahead Eagles hoort in de Eredivisie.'