Deze speler is al zeker van een basisplaats bij Feyenoord voor de topper tegen PSV

3 februari 2023

Pro Shots
Arne Slot

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft alvast 1 speler verklapt die zondag gaat beginnen in de topper tegen PSV. Quinten Timber staat al in zijn boekje geschreven, zo onthulde Slot in de persconferentie voor de topper in De Kuip.


Timber liep in december tijdens een oefenduel met FC Emmen een voetblessure op, maar keerde afgelopen maand sneller dan verwacht terug op het veld. De middenvelder kwam de laatste 3 wedstrijden als invaller binnen de lijnen. Timber speelde afgelopen zondag tegen FC Twente (1-1) de gehele 2e helft.

Een uurtje
Slot denkt dat Timber zeker een uur kan spelen tegen PSV. "Hij heeft een goede trainingsweek gehad en we hebben hem dinsdag niet gebruikt in het oefenduel met Vitesse. Dit met het idee dat hij in staat zou moeten zijn om langer dan een helft te kunnen spelen tegen PSV, afhankelijk natuurlijk van de intensiteit van de wedstrijd."

2 geblesseerden
Naast de al langer geblesseerde Gernot Trauner mist Slot zondag alleen Sebastian Szymanski. De Poolse middenvelder liep tegen Twente een knieblessure op en staat enkele weken buitenspel. "De rest is beschikbaar", aldus Slot.