Eerste doelpunt voor Utrecht doet Labyad grijnzen

admin • 23:40, 18-03-2017 / Laatste Update: 14:17, 08-01-2024

Zakaria Labyad scoorde zaterdagavond zijn eerste doelpunt in dienst van FC Utrecht. De 1-0 kwam van zijn schoen. Het was de eerste goal die hij maakte sinds 17 mei 2015. Toen deed hij dat nog in dienst van Vitesse tegen....FC Utrecht.

Door AD verslaggever Ard Schouten

,,Het was even wennen om weer te starten in een eredivisiewedstrijd. De eerste ballen waren onwennig, maar al rap voelde ik me heel vrij in mijn hoofd. En als je dat bent, doe je alles op gevoel. Ook schieten op doel ja, hij zat er lekker in. Voor mij een opsteker. Ik kom van ver, maar dit is een teken dat ik op de goede weg ben.’’

Dikker voor moeten staan

Labyad vond dat er niets op de Utrechtse zege af te dingen was. ,,We zaten lekker in de wedstrijd. Het enige dat we onszelf kunnen verwijten is dat we bij rust al niet dikker voor stonden. Aan de andere kant, twee goals voorsprong bij rust is goed. Al moet je altijd kritisch blijven. Als je zo veel beter bent, moet je meer goals maken.’’