Einde lijdensweg Ramselaar bij PSV eindelijk in zicht: ‘Er melden zich de hele tijd clubs voor Bart’

25 april 2019

BSR Agency

Dat Bart Ramselaar geen grote toekomst meer heeft bij PSV, moge onderhand wel duidelijk zijn. Dit seizoen maakte de middenvelder maar 21 minuten in de Eredivisie en hoeft ook niet te rekenen op nog meer minuten in het 1e van de Eindhovenaren. Ramselaar werkt z'n wedstrijden af in het shirt van Jong PSV.


Maar daar lijkt, volgens zijn zaakwaarnemer, nu een einde aan te komen. "Er melden zich permanent clubs voor Bart", zegt hij tegen de NOS. Afgelopen winter leek Ramselaar naar het Belgische Sint-Truiden te kunnen verkassen, maar die transfer ketste toch af. Nu we weer een half jaar verder zijn, is het voor alle partijen waarschijnlijk iets makkelijker geworden om een oplossing te vinden. En tot die tijd blijf ik alles geven", reageert de middenvelder zelf.

Mauro Júnior
Een andere naam die op een zijspoor is beland in Eindhoven, is die van Mauro Júnior. Met veel bombarie werd de Braziliaan in 2017 overgenomen van Desportivo Brasil, maar ook hij speelde maar 41 minuutjes mee dit seizoen. Zijn laatste wedstrijd speelde hij in oktober, een verloren partij tegen RKC in de beker, en met keiharde concurrentie van o.a. Ihattaren en Sadilek, lijkt het er niet op dat Mauro Júnior nog een mooie carrière tegemoet gaat bij PSV.