El Ahmadi mist door 3e gele kaart in 4 duels de kraker bij Manchester City

ANP Pro Shots

Martijn Baars • 23:46, 01-11-2017 / Laatste Update: 06:32, 07-01-2024

Feyenoord moet het over 3 weken in de zware uitwedstrijd tegen Manchester City in de Champions League stellen zonder aanvoerder Karim El Ahmadi.

De Marokkaanse middenvelder kreeg woensdag tegen Shakhtar Donetsk zijn 3e gele kaart in de groepsfase. Die levert El Ahmadi een schorsing van 1 wedstrijd op.

Ook al raak tegen Napoli

De aanvoerder van de landskampioen werd ook met geel bestraft tegen Napoli en in de thuiswedstrijd tegen Shakhtar. In het Metalist-stadion van Charkov, de tijdelijke thuishaven van de kampioen van Oekraïne, verdween de naam van El Ahmadi 10 minuten na rust in het boekje van de Griekse scheidsrechter na een overtreding op Taison.

Feyenoord verloor de wedstrijd in Charkov met 3-1, nadat Nicolai Jörgensen de Rotterdammers in de 12e minuut nog wel op 0-1 had gezet.