Eljero Elia reageert op haters richting Mo Ihattaren: ‘Jullie hebben geen hart’

20 januari 2022

Pro Shots

Eljero Elia heeft er alle vertrouwen in dat Mohammed Ihattaren onder Erik ten Hag bij Ajax weer opbloeit. De 19-jarige middenvelder worstelt al een tijdje met zichzelf en in Amsterdam willen ze hem huren tot het einde van dit seizoen met optie tot koop.


Ihattaren kende een superstart van zijn carrière en debuteerde al op 16-jarige leeftijd voor PSV. In 2019 overleed zijn vader en ging het (begrijpelijk) slechter met de middenvelder. Bij PSV lag hij regelmatig overhoop met trainer Roger Schmidt en in de zomer van 2021 was het huwelijk tussen beide partijen voorbij.

Vertrouwen van Elia
Ihattaren vertrok naar Juventus, dat hem gelijk stalde bij Sampdoria. Ook dat werd geen succes. In een uitgebreid interview met de Telegraaf klaagde Ihattaren over zijn begeleiding daar en hoopte hij op een kans in de top van Nederland. Die kans lijkt er nu bij Ajax te komen en Elia ziet dat wel zitten.

'Zieke mensen op Instagram', schrijft de huidige speler van ADO Den Haag in een reactie onder het transferbericht van ESPN. 'Een jongen van 19 afschrijven terwijl hij zijn vader is verloren. Jullie hebben geen hart. Ik ken Ten Hag persoonlijk en ik weet dat hij Ihattaren weer op laat bloeien. Blijf maar lekker door haten, fijne dag. Ik bid voor jullie ouwe internet helden.'