Enorme interesse vanuit Turkije voor Tonny Vilhena

1 april 2016

Pro Shots

Feyenoord-middenvelder Tonny Vilhena staat sinds deze week in de nadrukkelijke belangstelling van het Turkse Trabzonspor. Dat meldt de Portugese krant Record. Vilhena lijkt bezig te zijn aan zijn laatste maanden in dienst van de Rotterdamse club.

Financiële problemen
Trabzonspor wil ondanks haar financiële problemen zijn selectie vernieuwen en Vilhena zou de ideale kandidaat voor het middenveld zijn. Ook Nikola Vukcevic, speler van SC Braga, staat op het lijstje van de nummer tien van de Turkse Süper Lig. Met de opbrengst van de verkoop van sterspeler Oscar Cardozo hoopt de middenmoter deze zomer haar selectie te kunnen renoveren.

Het contract van de 21-jarige Vilhena loopt op 1 juli aanstaande af. Feyenoord deed de international van Jong Oranje naar verluidt onlangs nog een 'riante' aanbieding, maar kreeg een nee te horen. Alles wijst erop dat de linkspoot transfervrij de deur uit gaat wandelen. Diverse clubs zijn de afgelopen maanden gelinkt aan de Feyenoorder. Onder meer Southampton, Leicester City, Sampdoria en Bayern München zijn genoemd als zijn mogelijke nieuwe werkgever.