Erik ten Hag dolblij met keuzes Ziyech en Onana: ‘Voor mij als trainer een goed signaal’

22 juli 2019

Soccrates Images

Hakim Ziyech en André Onana mochten nog even met hun pootjes omhoog van trainer Erik ten Hag, maar het Ajax-duo kan niet wachten om te beginnen. Ziyech stond vandaag al op het trainingsveld, Onana begint morgen. En dat terwijl ze eigenlijk pas later deze week hoefden aan te sluiten.


Trainer Erik ten Hag is blij met de beslissing van de jongens. "Ze zeiden dat ze voldoende vakantie hadden gehad en weer wilden beginnen", sprak Ten Hag tegenover Voetbal International. "Voor mij als trainer is dat natuurlijk een heel goed signaal, ook naar het team toe. Dit betekent dat ze hongerig zijn, dat ze hun verantwoordelijkheid nemen en dat het liefhebbers zijn."

Paar spelers nog wel met vakantie
Noussair Mazraoui (ook actief op Afrika Cup), David Neres en Nicolas Tagliafico (beiden actief op Copa América) genieten wel nog even van hun welverdiende vakantie. Zij kenden een lang seizoen met Ajax en waren dus nog actief op verschillende eindtoernooien.

Ajax speelt zaterdag tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal. Op 6 en 13 augustus wacht de confrontatie met het Griekse PAOK in de 3de voorronde van de Champions League.