Dit is de vermoedelijke opstelling van Feyenoord op bezoek bij Midtjylland

6 oktober 2022

Proshots
Vermoedelijke Opstelling Basis Feyenoord Midtjylland Arne Slot Wie Starten Reserve Bank

Feyenoord speelt donderdagavond tegen het Deense Midtjylland in Herning voor de Europa League. Afgelopen zondag kwam de ploeg van coach Arne Slot in de Eredivisie tegen NEC niet verder dan een gelijkspel. Lukt het de Rotterdammers deze keer wél te winnen? Volgens het Algemeen Dagblad is dit de vermoedelijke opstelling.


Zo keert de van de Ziekte van Pfeiffer herstelde verdediger Lutsharel Geertruida terug in de basis. Hierdoor neemt Marcus Pedersen plaats op de reservebank. De achterhoede bestaat verder uit Gernot Trauner, Dávid Hancko en Marcos López. Op het middenveld staan Orkun Kökçü, Quinten Timber en Javairô Dilrosun. Voorin staan Danilo, Oussama Idrissi en Alireza Jahanbakhsh.

'Opstelling Feyenoord'
Hierdoor heeft de club met de eveneens teruggekeerde Patrik Wålemark, Santiago Giménez en Igor Paixão een aanvallende sterke reservebank. Sebastian Szymanski zit bij de selectie, terwijl Quilindschy Hartman achter bleef in Rotterdam. Ezequiel Bullaude is niet meegereisd.

Er zijn officieel 600 fans Feyenoord gevolgd. De aftrap in de MCH Arena is om 21.00 uur. De Zweed Mohammed Al-Hakim is de leidende arbiter.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord


Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, López; Kökçü, Dilrosun, Timber; Jahanbakhsh, Danilo, Idrissi.