Excelsior en Utrecht krijgen allebei een punt na vermakelijk potje

Pro shots

admin • 15:20, 04-02-2018 / Laatste Update: 14:17, 12-12-2023

Excelsior en FC Utrecht hebben de voetbalzondag geopend met een leuke pot om naar te kijken. Er werden 4 mooie goals gescoord, keurig verdeeld over beide elftallen: 2-2.

Het was Excelsior die de voorsprong greep in het eigen knusse stadionnetje. Stanley Elbers lette het beste op na een voorzet van Mike van Duinen en kon de bal van dichtbij tegen de touwen werken. Heel lang kon Excelsior niet genieten van die voorsprong, want verdediger Mark van der Maarel zorgde 3 minuten na de openingsgoal al voor de gelijkmaker.

Mooie doelpunten

Na deze goals zakte het niveau iets terug en moesten we tot halverwege de 2e helft wachten op het volgende hoogtepunt. Zakaria Labyad beloonde iedereen voor dat wachten door een vrije trap schitterend binnen te schieten.

Deze keer was de voorsprong voor Utrecht niet van lange duur, want Hicham Faik bezorgde Excelsior met een fraaie knal nog een verdiend puntje. Voor Utrecht is het al het 4e gelijkspel uit de laatste 5 Eredivisiewedstrijden.