Excelsior verslaat VVV met tien man en staat er goed voor in de Eredivisie

admin • 00:55, 30-09-2018 / Laatste Update: 10:50, 08-01-2024

Excelsior heeft zaterdagavond tegen VVV-Venlo voor de tweede overwinning van het seizoen gezorgd. Een mooie goal van Omarsson was genoeg voor de Kralingers

Omarsson

De IJslander, die net is begonnen in Rotterdam, rondde af na een solo die hij op eigen helft begon. De verdediging van VVV kon de snelle en behendige spits niet bijhouden en keeper Unnerstall had geen antwoord op het koele schot.

Seuntjes

In de tweede helft kwamen er meer kansen voor VVV. De grootste was voor Ralf Seuntjes. Met nog een kwartier te spelen kreeg Ralf Seuntjes de bal van Susic. Omdat zijn schot werd aangeraakt kreeg hij de bal niet tegen de touwen.

Rood

In de slotfase leek het met de rode kaart voor Ali Messaoud nog even spannend te worden. De middenvelder van Excelsior gleed hard in op VVV'er Borgman. In eerste instantie werd die overtreding niet bestraft, maar met hulp van de VAR trok de scheidsrechter toch nog rood.

Goed voor elkaar

Door de 1-0 staat Excelsior er goed voor met 9 punten uit 6 wedstrijden. VVV doet het nog beter. Ondanks de nederlaag hebben ze al 11 punten bij elkaar geraapt, waardoor ze voorlopig 6e staan.