Eindhoven na 1e helft al klaar met Jong AZ, Volendam verliest verrassend

Orange Pictures

admin • 22:58, 24-02-2020 / Laatste Update: 03:13, 07-01-2024

Op deze winderige maandagavond kwamen Jong Utrecht, FC Volendam, Jong AZ en FC Eindhoven nog in actie. De Alkmaarders hadden na een kwartier al door dat er niet veel viel te halen tegen FC Eindhoven.

Verrassing

In Utrecht kwam FC Volendam al snel op een verrassende achterstand. Al na 6 minuten zag het Jeredy Hilterman de 1-0 maken. Volendam, dat in de race is voor promotie naar de Eredivisie, kwam in de 20e minuut met een antwoord via Martijn Kaars. Toch was het Jong Utrecht die de 3 punten in de Domstad hield. Odysseus Velanas zette 5 minuten na rust de eindstand van 2-1 op het scorebord.

Door het verlies van Volendam staat het met 51 punten op de 4e plaats en moet het Jong Ajax (53), De Graafschap (56) en koploper Cambuur (60) voor zich houden.