FC Utrecht sleept met 10 man de zege op Willem II voor de poorten van de hel weg

Soccrates Images

Martijn Baars • 18:37, 29-09-2019 / Laatste Update: 01:46, 06-01-2024

FC Utrecht heeft zondag met 10 man de 3 punten voor de poorten van de hel weggesleept. De thuisploeg kwam door een rode kaart van Leon Guwara vlak na rust met 10 man te staan, maar pakte toch de zege: 2-0.

Toen Guwara in de 51e minuut werd weggestuurd na een wegglij-actie waarbij hij zijn been hoog in de lucht hield, stond het nog 0-0 in De Galgenwaard. Maar waar je een stormloop van de Tilburgse bezoekers verwachtte, daar ging FC Utrecht er met de goals vandoor.

Hele late goals

Willem Janssen scoorde in de 87e minuut de 1-0 en zag Gyrano Kerk diep in blessuretijd de 2-0 maken. FC Utrecht wipt door de zege over Willem II heen en staat voorlopig 5e in de Eredivisie.