Feyenoord-pestkop Robin van der Meer beleefde een unieke invalbeurt

BSR/SOCCRATES

Brian Vesseur • 15:41, 03-02-2019 / Laatste Update: 22:38, 07-01-2024

Robin van der Meer kwam zondag in de 90e minuut in het veld bij Excelsior - Feyenoord. De linksback verving Marcus Edwards bij een 1-1 stand. 29 seconden na zijn invalbeurt scoorde hij de 2-1, waardoor de Kralingers de volle buit pakten.

Het is het snelste doelpunt van een invaller in de Eredivisie dit seizoen. Dat niet alleen: voor de 23-jarige Van der Meer was het ook zijn eerste doelpunt in het profvoetbal! Hij wist tot nu toe alleen een paar keer bij de beloften te prikken.

29 - @excelsiorrdam's Robin van der Meer scored the fastest goal by a substitute this Eredivisie season (after 29 seconds). Impact.

— OptaJohan (@OptaJohan) February 3, 2019

Basisplek

Van der Meer kan dit seizoen niet rekenen op een basisplaats bij Excelsior. Alleen tegen PSV speelde hij 90 minuten, maar toen verloor de ploeg met 6-0. In de andere wedstrijden moet de verdediger het doen met invalbeurten. Maar na deze wedstrijd heeft hij in ieder geval zijn stempel gedrukt!