Feyenoord sluit trainingskamp af met nederlaag tegen Borussia Dortmund

Soccrates Images

admin • 15:27, 11-01-2020 / Laatste Update: 23:38, 04-01-2024

Dick Advocaat en zijn team hebben het trainingskamp in Spanje zaterdagmiddag afgesloten met een 4-2 nederlaag tegen de Duitse topclub Borussia Dortmund. Feyenoord wist eerder dit trainingskamp nog knap met 3-2 te winnen van TSG Hoffenheim.

Na 1 minuut kwam Dortmund al op achterstand door een doelpunt van Raphaël Guerreiro. Feyenoord wist de rug echter te rechten en na 22 minuten op 1-1 te komen door een doelpunt van Nicolai Jörgensen. Lang leek het er ook op dat Feyenoord met een gelijkspel ging rusten maar het was Giovanni Reyna die vlak voor rust de 2-1 maakte voor Dortmund.

In de 2e helft was Dortmund duidelijk de betere en dat leverde na de rust ook vrij snel 2 doelpunten op. Guerreiro maakte zijn 2e van de middag en invaller Führich maakte de 4-1. In de slotfase van de wedstrijd maakte Feyenoord via Luciano Narsingh nog een eretreffer, daarna floot de scheidsrechter meteen af.

Feyenoord neemt het volgende week zaterdag in de competitie op tegen SC Heerenveen.