Feyenoord stond als enige Eredivisie-club nog niet op achterstand

Bart van der Wijst • 23:02, 10-09-2017 / Laatste Update: 09:39, 12-12-2023

Feyenoord is lekker aan het seizoen begonnen. De landskampioen van vorig jaar won tot nu toe alle wedstrijden en staat alleen aan kop. Dat deden de Rotterdammers zonder dat ze op achterstand kwamen. Ajax staat in dat klassement op een 2de plek, de Amsterdammers stonden slechts 8 minuten op achterstand.

Dat leverde hen wel de enige nederlaag van het seizoen op, uit bij Heracles Almelo. Toen schoot Brandley Kuwas in de 82ste minuut de 2-1 binnen.

Ploegen zonder punt

Op dit moment zitten FC Twente, Roda JC en Willem ll nog altijd zonder punt. De Tilburgers stonden maar liefst 274 minuten op achterstand, Roda 27 minuten minder. Ook FC Twente stond al meer dan 200 minuten aan de verkeerde kant van de score, 238 om precies te zijn. Bekijk hieronder het volledige overzicht.

#Feyenoord is dit seizoen de enige ploeg die nog niet op achterstand heeft gestaan in de @eredivisie. Knap. pic.twitter.com/3x2AhkmJgQ