Flinke vechtpartij in de Galgenwaard tussen supporters MVV en FC Utrecht (video)

admin • 11:34, 28-09-2018 / Laatste Update: 06:23, 05-01-2024

Huh wat gebeurt hier? Een gevecht binnen de stadionmuren van een Eredivisieclub gebeurt zelden. Toch lukte het donderdagavond fans van MVV en FC Utrecht om met elkaar in de Galgenwaard op de vuist te gaan.

Supporters van MVV wisten het hek van het uitvak open te breken en stonden zo ineens oog in oog met de Utrecht-aanhang. Dat werd natuurlijk een flink potje knokken. Pas na behoorlijk wat rake klappen wist de politie ertussen te komen.

FC Utrecht - MVV

De wedstrijd eindigde in een 2-0 overwinning voor de club uit de Domstad. De wedstrijd was al wat hectisch nadat Lukas Gortler namens de thuisploeg rood kreeg in de 82e minuut. 3 minuten laten pakte Joeri Schroijen namens MVV ook een rode prent.