Fortuna en Utrecht spelen gelijk, maar zijn daar allebei niet tevreden mee

admin • 01:11, 02-09-2018 / Laatste Update: 13:47, 08-01-2024

In Sittard begon de thuisploeg ijzersterk aan de wedstrijd tegen FC Utrecht. Fortuna walste eigenlijk over Utrecht heen, maar het lukte niet om ook op voorsprong te komen. Het duurde nog tot dik in de 2e helft tot Urby Emanuelson voor Utrecht uiteindelijk de score opende. Maar slechts 6 minuten later kwam Fortuna al terug en stond de eindstand al vast: 1-1.

Ondanks dat FC Utrecht veel meer balbezit had dan de thuisclub, lukte het pas in de 68e minuut om een doelpunt te maken. René Eijer had de afgelopen weken bij zijn ploeg gezien dat de verdediging zwak was, en speelde vanavond met 5 verdedigers. Daar kon Utrecht maar lastig tussendoor voetballen.

Niemand blij met 1 punt

Met een beetje geluk na een vrije trap kon Andrija Novakovich de 1-1 maken. Eigenlijk hebben allebei de ploegen daar vrij weinig aan. FC Utrecht staat nu op 5 punten uit 4 wedstrijden en FC Utrecht heeft tot nu toe slechts 2 punten verdiend.