Frenkie’s vriendin Mikky komt met speciale ‘Appie kledingcollectie’

27 maart 2020

Dit bericht bekijken op Instagram

We dream with Appie. The Appie collection is a tribute to the unmistakable talent and kindness of our close friend. Standing side-by-side with the Nouri Family, we are dedicated to helping achieve Appie’s dream of bringing sporty joy to all kids who are currently on the sidelines. Therefore, we support the Nouri Foundation and give you the new book of Appie with every hoodie or t-shirt. Preserving the memory of his gifted talent and warm heart. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wij dromen met Appie mee. De Appie collectie is een eerbetoon aan het onmiskenbare talent en vriendelijkheid van onze goede vriend. Schouder aan schouder met de familie Nouri, zijn wij toegewijd om Appie’s droom te verwezenlijken en sportieve vreugde te brengen aan kinderen die vanwege een beperking buitenspel staan. Daarom ondersteunen wij de Nouri Foundation en geven wij jou het nieuwe boek over Appie cadeau bij iedere hoodie of t-shirt. Om zo de gedachten aan zijn talent en hartelijkheid in ere te houden.

Een bericht gedeeld door MIKKY KI. (@mikky__ki) op

Mikky Kiemeney, onderneemster en vriendin van Frenkie de Jong, heeft een speciale collectie aan haar kledinglijn toegevoegd: de Appie collection. Dat laat ze weten via het Instagram-kanaal van haar kledinglijn MIKKY KI weten.


"Wij dromen met Appie mee. De Appie collectie is een eerbetoon aan het onmiskenbare talent en vriendelijkheid van onze goede vriend", valt er te lezen. "Schouder aan schouder met de familie Nouri, zijn wij toegewijd om Appie’s droom te verwezenlijken en sportieve vreugde te brengen aan kinderen die vanwege een beperking buitenspel staan."

Tot nu toe zijn er alleen hoodies en t-shirts beschikbaar. De opbrengst gaat naar de Nouri Foundation en als dank krijg je nu bij iedere bestelling het nieuwe boek over Appie cadeau.