Gaat Steven Berghuis een verre transfer maken? ‘Een mooie vakantiebestemming 😉’

27 september 2020

BSR Agency

Steven Berghuis genoot met volle teugen van de wereldgoal die Marcos Senesi maakte in het thuisduel met ADO Den Haag (4-2). De Argentijn produceerde een geweldige omhaal en wat Berghuis betreft wordt de Feyenoord-verdediger genomineerd voor de Puskás Award, de awards die jaarlijks wordt uitgereikt voor de mooiste goal.


"Gruwelijk, Puskás Award", grapte Berghuis voor de camera van FOX Sports. "Voor dit soort dingen voetbal je, voor het plezier dat zo'n goal geeft. Dat zulke dingen gebeuren, dat zijn mooie dingen en dat gebeurt niet wekelijks. Ik zeg wel eens voor de grap tegen hem dat ik mijn nummer 10 aan hem geef", aldus Berghuis.

Transfer naar Miami
Berghuis ging ook in op de vermeende interesse van Inter Miami FC, de Amerikaanse ploeg van eigenaar David Beckham. "Eigenlijk is dat niet concreet en dan daarom ben ik er niet mee bezig. Als clubs zich officieel melden dan ga ik erover nadenken, maar dat is niet zo", aldus de Feyenoord-captain over de mogelijke Amerikaanse bestemming. Een mooie bestemming? "Ik ben wel eens in Miami geweest. Een geweldige vakantiebestemming", zo legde hij de nadruk op het woord vakantie.