Gerrard hoopt Kuyt te ontmoeten rond Europa League-duel: ‘Hij is een vriend van me’

15 september 2019

ANP

Steven Gerrard maakte jarenlang furore op het middenveld van Liverpool, maar tegenwoordig staat hij als hoofdtrainer voor de groep van Rangers FC. De Schotten zijn in de Europa League in de poule bij Feyenoord gekomen en dus hoopt Gerrard zijn oude ploeggenoot Dirk Kuyt weer even te zien.


Dat laat hij weten aan De Telegraaf. Gerrard en Kuyt speelden van 2006 tot en met 2012 samen bij Liverpool en zo ontstond er een vriendschap.

Vriendschap
"Dirk is echt een heel bijzondere vriend van mij. We hebben een fantastische tijd gehad samen bij Liverpool en hij is ook echt een man met wie je later in je loopbaan contact wil blijven houden", aldus Gerrard. "Hij was niet alleen een geweldige speler maar ook als mens werkelijk top. Ik vond het ook fijn om hem in de kleedkamer erbij te hebben. Iedereen bij ons hield van Dirk."

Europa League
Komende donderdag gaat Feyenoord bij Rangers FC op bezoek voor het 1e Europa League-duel. Of Kuyt meegaat is nog niet zeker; hij is immers trainer van Feyenoord O19 en zodoende niet helemaal betrokken bij het 1e elftal. "Als hij meekomt is dat geweldig, anders zie ik hem bij de return in De Kuip”, aldus Gerrard.