Gesprekken tussen Immers en ADO lopen goed: ‘Ben er nog niet uit, maar heb er alle vertrouwen in’

11 maart 2019

BSR/Soccrates

Het lijkt slechts een kwestie van tijd tot ADO Den Haag het aflopende contract van Lex Immers verlengt. De clubleiding van ADO Den Haag had de 1e contractbesprekingen al gevoerd toen er dit seizoen in de eredivisie nog geen handvol wedstrijden gespeeld was.


De ervaren middenvelder wordt in Den Haag als voorbeeld gezien. Ondanks dat Lex Immers 32 jaar oud is, loopt hij nog altijd voorop en is de Hagenaar ook een zekerheidje in het elftal van trainer Fons Groenendijk. Hij miste dit seizoen zelfs nog niet 1 wedstrijd!

ADO moest even opschieten
Net zoals verleden jaar basisspelers als Aaron Meijers, Tom Beugelsdijk en Danny Bakker bijtekenden, was het de verwachting dat Immers dat ook zou doen. Maar, tot nu toe kwam het daar nog niet van. Begin dit kalenderjaar vertelde Immers de club dat ze even moesten bijschakelen, want er was belangstelling genoeg van andere clubs in de eredivisie.

Immers sluit vertrek nog niet uit
De Haagse middenvelder in deze fase van zijn loopbaan in een ander shirt dan het voor hem zo vertrouwde groen en geel? Het is lastig voor te stellen. "Maar alles kan in het leven", stelt Immers, die eerder ook bij Feyenoord, Cardiff City en Club Brugge voetbalde. "Het kan zijn dat ik volgend jaar ergens anders speel. Ik heb nog niet verlengd en ga daar niks over vertellen. We zijn nog in gesprek, het is afwachten", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad.

Waarschijnlijk ligt toekomst bij ADO
Toch heeft Immers er een goed gevoel bij. "Ik ben er nog niet uit met ADO, maar ik heb er vertrouwen in. We zien wel hoe snel we elkaar naderen."

Als het aan ADO’s manager voetbalzaken Jeffrey van As ligt, duurt dat niet lang meer. "De gesprekken bevinden zich in een eindfase, daar gaan we uitkomen", aldus Van As.