🎥 | HAHA! Wat gebeurt hier?! Telstar-keeper vergeet waar z'n 16 is: 'Sukkeltje, sukkeltje!'

Robert Hüsken • 15:41, 17-11-2019 / Laatste Update: 18:55, 04-01-2024

Hij was al een keer mee naar voren gerend om de gelijkmaker te forceren. Wellicht dat Telstar-keeper Anthony Swolfs daardoor de kluts kwijt was in de blessuretijd van de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Want man, man, man. In de 92ste minuut wilde Swolfs bij een stand van 0-1 de bal uitrollen naar een medespeler, maar liep zeker 1 à 2 meter buiten het strafschopgebied met de bal in z'n handen.

Vrije trap tegen, in plaats van nog een laatste jacht naar de 1-1. Gelukkig voor de doelman van Telstar ging de vrije trap er niet in, maar even later viel alsnog de 2-0 voor Go Ahead Eagles. Het uitvak met fans uit Deventer lachten Swolfs natuurlijk hard uit: 'Sukkeltje, sukkeltje, sukkeltje', klonk het spottend achter de goal van Swolfs. Ook zijn trainer Andries Jonker was bij Fox Sports niet te spreken over deze actie. Check de video hierboven.

Goede zaken Eagles

Door de 0-2 bij Telstar klimmen de voetballers van Go Ahead Eagles verder omhoog: van de 8ste naar de 4de stek in de Keuken Kampioen Divisie. Elmo Lieftink kroonde zich in Velsen tot matchwinnaar. De middenvelder kopte vlak na rust raak uit een hoekschop van de Amerikaan Mael Corboz. Diep in blessuretijd maakte invaller Julius Bliek er nog 0-2 van.