Hattrickheld Berghuis bezorgt PSV nog meer problemen

Orange Pictures

admin • 17:23, 15-12-2019 / Laatste Update: 20:46, 04-01-2024

Feyenoord is weer terug in de top 5 van de eredivisie. Zondag werd in de eigen Kuip met 3-1 gewonnen PSV, dat juist weer dieper in de problemen is gedrukt. Het team van Mark van Bommel verloor al voor de 4e keer dit seizoen.

Grote meneer bij de Rotterdammers was Steven Berghuis. De buitenspeler, die afgelopen zomer nog bijna de overstap naar PSV maakte, was hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor de eindstand. Na 19 minuten scoorde hij de 1-0, verdubbelde dat voor rust nog via de strafschopstip en in de tweede helft voltooide hij zijn hattrick.

Toch kwam de mooiste goal van de middag op naam van Gaston Pereiro. De Uruguayaan produceerde een heerlijk lobje over Kenneth Vermeer, maar die treffer kwam te laat om nog echt iets terug te doen.