Heracles pakt diep in de blessuretijd punt bij Excelsior

Brian Vesseur • 23:36, 18-04-2018 / Laatste Update: 20:38, 05-01-2024

Wat een slotfase bij Excelsior - Heracles Almelo. Lang leek Excelsior met 2-0 te winnen in eigen huis, maar diep in de blessuretijd scoorden de bezoekers nog 2 keer.

Al vroeg kwam de thuisploeg op voorsprong, door een doelpunt van Ali Messaoud. In de 51 minuut pakte Peter van Ooijen een rode kaart namens Heracles. Ook kreeg Excelsior een penalty. Mike van Duinen verzilverde dat kansje: 2-0.

Monteiro's minuten

Toch viel er diep in de blessuretijd nog een doelpunt aan de kant van Heracles. Jamiro Monteiro leek slechts een eretreffer te maken, maar nog later in de blessuretijd maakte Jordy de Wijs een domme overtreding in het zestienmetergebied. Een strafschop voor Heracles, die werd verzilverd door diezelfde Monteiro.

Neus vreten

Heracles en Excelsior kunnen de laatste 2 wedstrijden lekker uit eigen neus gaan vreten. De ploegen hebben niks meer om voor te spelen.