Heracles rolt Fortuna op met dank aan 4 treffers Dalmau

BSR/Soccrates

admin • 22:36, 16-02-2019 / Laatste Update: 05:34, 08-01-2024

Adrián Dalmau had de avond van zijn leven in Almelo. In eigen huis nam Heracles het op tegen Fortuna Sittard en Dalmau scoorde er lekker op los. Al in de 1e minuut was het raak. Na 90 minuten stond het scorebord zelfs op 6-0.

Dalmau maakte al in de 1e minuut de openingstreffer. Daarna bleef het een tijdje rustig, tot weer de Spaanse Dalmau in de 51e minuut zijn 2e doelpunt van de avond maakte. Die 2e treffer gaf Heracles vertrouwen en de Almeloërs begonnen aan de lopende band te scoren. Jesper Drost maakte er in de 55e minuut al 3-0 van.

Dalmau gaat maar door

Hij had al 2 doelpunten achter zijn naam staan, maar dat was nog niet genoeg voor Spaanse spits. In de 60e minuut maakte hij een hattrick. Zo was hij na een uurtje voetballen al verzekerd van de wedstrijdbal. Slechts 10 minuten later maakte Kristoffer Peterson de avond voor Fortuna Sittard nog een beetje pijnlijker toen hij de 5-0 maakte.

Zelfs toen was de gifbeker nog niet helemaal leeg voor de bezoekers. Wie anders dan Adrián Dalmau Vaquer, zoals hij voluit heet, maakte zijn 4e van de avond en de 6-0 voor de thuisploeg in de 78e minuut. Zo gaf Heracles voor eigen publiek een heerlijke voetbalshow weg, pakten ze de 3 punten en werd er lekker aan het doelsaldo gewerkt.