Heracles thuis nipt langs NAC Breda

Pro Shots / Joep Leenen

admin • 22:48, 25-11-2017 / Laatste Update: 15:14, 12-12-2023

Heracles Almelo heeft hun sterke optredens in eigen huis een vervolg weten te geven tegen NAC Breda. De Brabanders werden met 2-1 weer heen gezonden, waardoor Heracles thuis nog altijd slechts 1 keer heeft verloren.

De doelpunten vielen allemaal voor rust en ook relatief rap achter elkaar. NAC kwam in de 14e minuut op een 1-0 voorsprong, die 1 minuut later alweer teniet werd gedaan door de 1-1 van Niemeijer. 8 minuten later zorgde Paul Gladon al voor de eindscore.

Voor Heracles, dat stevig in de middenmoot staat, was het de 5de zege in het Polman Stadion. NAC, dat vorige week met 8-0 verloor van Ajax, houdt op de ranglijst alleen Roda JC onder zich. Opvallendste gebeuren uit de 2e helft: NAC-trainer Stijn Vreven werd in de allerlaatste minuut van de pot nog naar de tribune gedirigeerd door arbiter Van Boekel. Die was namelijk niet gediend van het commentaar dat hij kreeg van de Belgische oefenmeester.

Heracles is voor minimaal 1 dag terug in het linkerrijtje! #heracles #eredivisie #almelo #niemeijer #kuwas