Ihattaren schiet bekerdroom GVVV in 118e minuut aan diggelen

18 december 2019

Soccrates Images
PSV

PSV heeft woensdagavond met de hakken over de sloot gewonnen van de amateurs van GVVV uit Veenendaal. In de 118e minuut was het supertalent Mo Ihattaren die de topclub uit Eindhoven naar de volgende ronde van de KNVB-beker schoot.


Het was niet om aan te gluren wat PSV op de mat legde in Veenendaal, maar de Eindhovenaren kwamen na 41 minuten wel op voorsprong. Konstantinos Mitroglou begon in de basis bij PSV en luisterde dat op met een doelpunt.

Soufiane Laghmouchi
Dat betekende niet dat GVVV bij de pakken neer ging zitten. Het liet goed voetbal zien en dat werd in de 84e minuut beloond met een doelpunt van Soufiane Laghmouchi. In de daaropvolgende minuten was het billenknijpen voor PSV en mocht het zelfs van geluk spreken dat het niet nog een doelpunt om de oren kreeg.

Tijdrekken
Het werd dus verlengen en daarin was GVVV maar uit op 1 ding: Het tempo uit de wedstrijd halen en het laten aankomen op strafschoppen. Dat leek een hele tijd goed te gaan, tot de 118e minuut. Mo Ihattaren kapte z'n directe tegenstander op de rand van de 16 meter uit en schoot hard binnen.

PSV bekert dus verder naar de laatste 16, maar daar is ook alles mee gezegd...