Invaller Huntelaar eist een hoofdrol op in taaie wedstrijd in Groningen

BSR Agency

admin • 22:23, 20-04-2019 / Laatste Update: 16:29, 07-01-2024

Ajax heeft ternauwernood 3 punten gepakt op bezoek bij FC Groningen. In een pittige en taaie wedstrijd, bleef de brilstand heel lang op het scorebord staan. Pas in de 78e minuut zorgde Klaas-Jan Huntelaar voor opluchting bij de Amsterdamse fans: 1-0.

FC Groningen hield lang stand en kreeg geregeld grote kansen om de openingstreffer te maken. Kansen van Doan, Bel Hassani en Sierhuis blijken allen nét niet goed genoeg en ook Ajax krijgt de bal er via onder andere De Ligt niet in. Beide ploegen worden in de 2e helft feller en dat levert in korte tijd een flinke berg gele kaarten op.

Uiteindelijk moest invaller Klaas-Jan Huntelaar de ban breken voor de hoofdstedelingen. In korte tijd eiste The Hunter een hoofdrol voor zich op. Hij viel na een uur spelen in voor Lasse Schöne, schoot in de 78e minuut de 1-0 op het bord, trok bij het juichen zijn shirt uit (gele kaart) en mocht 6 minuten later na een forse elleboogstoot alweer gaan douchen.