Jong Ajax verliest van Jong AZ en raakt achter op NEC

admin • 23:02, 20-11-2017 / Laatste Update: 14:21, 12-12-2023

Jong Ajax heeft maandagavond op bezoek bij een ander Jong-team, dat van AZ, dure punten laten liggen. In Alkmaar werd met 4-2 verloren. Hierdoor zien de jonge Amsterdammers het gat met koploper NEC groeien.

Mats Seuntjens bekroonde in de 85ste minuut een fraaie inhaalrace van Jong Az met de 3-2 in de 85ste minuut. García maakte de overwinning nog net wat zekerder door in de blessuretijd ook nog de 4-2 op het scorebord te zetten.

Ajax lang voor

Jong Ajax stond in het AFAS Stadion tot de 55ste minuut op een voorsprong van 2-0 door goals van Noussair Mazraoui  en Mateo Cassierra, maar Jeremy Helmer, Tijjani Reijnders, Seuntjens en Levi García draaiden de achterstand om in een overwinning.

Jong PSV verslaat Jong Utrecht

In Eindhoven ging Jong FC Utrecht met 2-0 onderuit tegen Jong PSV door goals van Sam Lammers en Albert Gudmundsson.