Jong Ajax wint nipt van FC Den Bosch en houdt koploper Fortuna in vizier

admin • 22:58, 18-12-2017 / Laatste Update: 18:36, 08-01-2024

Jong Ajax heeft maandagavond in eigen huis ter nauwer nood van FC Den Bosch weten te winnen. In Amsterdam werd Den Bosch met het kleinst mogelijke verschil naar huis gestuurd: 1-0.

Door de overwinning blijven de beloften van Ajax koploper Fortuna en nummer 2 op de ranglijst NEC in het vizier. Daarbij moet wel worden gezegd dat NEC nog een wedstrijd tegoed heeft.

Che Nunnely maakte in de 25ste minuut de enige goal van de wedstrijd, en niet op verkeerde wijze. De 18-jarige rechtsbuiten werkte de bal uit de lucht, al glijdend, achter doelman Kees Heemskerk.

Eerder op de avond werden de resterende 65 minuten van de eerder gestaakte derby Helmond Sport - FC Eindhoven uitgespeeld. Dit duel eindigde in 0-0.