Jurgen Streppel gaat niet in op geruchten

10 maart 2016

ANP
Jurgen Streppel gaat niet in op geruchten

Trainer Jurgen Streppel van Willem II gaat niet in op de geruchtenstroom die hem eerst aan Vitesse of FC Groningen en nu weer aan Heerenveen linkte als hoofdtrainer voor het komende seizoen. Hij houdt het erop dat hij tot een rijtje trainers hoort dat met veel clubs in verband gebracht wordt zodra daar de trainerspost vacant komt.

"Ik focus me helemaal op Willem II en dan vooral op de thuiswedstrijd tegen AZ", zegt Streppel, die zich vrijdag na de training voor de inmiddels gebruikelijke voorbereiding terugtrekt in hotel De Rosep in Oisterwijk.

Geen klik met directie
De Helmonder heeft bij Willem II nog een doorlopend contract. Maar er is geen klik met de directie. Misschien nemen beide partijen al daarom na dit seizoen afscheid van elkaar. Streppel zegt zijn zaakwaarnemer geen opdracht te hebben gegeven om uit te kijken naar een nieuwe club. "Als clubs zich bij hem zouden melden, dan had hij mij er van op de hoogte gebracht", aldus de trainer.

MVV
Die was volop bezig met het vastleggen van een oefenpartner voor 24 maart, de donderdag voorafgaande aan een interlandweekeinde. Mogelijk is eerste divisionist MVV dan tegenstander. De wedstrijd, die gespeeld zou moeten worden in Tilburg, is nog niet bevestigd.