Keeper Koopmans kopt ADO in de beker door het oog van de naald

BSR Agency

Martijn Baars • 22:32, 28-10-2020 / Laatste Update: 19:42, 04-01-2024

Dankzij keeper Luuk Koopmans staat ADO Den Haag in de 2e ronde van de KNVB-beker. De voormalig keeper van PSV kopte in de 4e minuut van de blessuretijd de 1-1 binnen voor ADO tegen Sparta en zag zijn ploeg daarna na penalty's winnen.

Het leek een makkelijk avondje te worden voor Sparta in Den Haag. De wedstrijd was niet om aan te gluren en dus leek 1 goal genoeg voor de zege. Danzell Gravenberch scoorde in de 39e minuut fraai voor Sparta en de Rotterdammers hielden die voorsprong tot de corner diep in blessuretijd vast.

Pingels

Keepertje mee en dus kopte Koopmans fraai raak. Check hier die goal maar! Daarna werd het meteen verlenging, maar daarin werd niet meer gescoord. In de aansluitende strafschoppenserie miste Sparta-verdediger Bart Vriends als enige en zo kroop ADO woensdagavond door het oog van de naald.