Keuken Kampioen Divisie: geen winnaars bij maandagavond-potjes

BSR Agency

admin • 00:13, 01-10-2019 / Laatste Update: 21:49, 04-01-2024

Op zich viel er qua aantal doelpunten niet per se heel veel te klagen, maar toch hebben de maandag-potjes geen winnaar opgeleverd in de Keuken Kampioen Divisie. Zowel Jong FC Utrecht - Helmond Sport (1-1) als Jong AZ - FC Den Bosch (2-2) eindigde gelijk.

En daar zullen vooral de Jong-teams het minst tevreden mee zijn. Jong FC Utrecht was bezig aan een sterke competitiestart en wilde als nummer 8 in eigen huis eigenlijk wel winnen van Helmond Sport. Toch kwam de nummer 19 van de KKD op voorsprong via een eigen goal van Fabian de Keijzer.

Junior van der Velden zette de thuisploeg in de 2e helft op gelijke hoogte, maar verder kwam het team van trainer Rene Hake niet.

Druijff mist pingel

Bij Jong AZ konden ze de overwinning ook al ruiken. Na 85 minuten stond het 2-2 door goals van Thijs Oosting, Ferdi Druijff (AZ), Azzedine Dkidak en Ruben Rodrigues (FC Den Bosch). Toen mocht Druijff aanleggen voor een pingel, maar zijn inzet werd gestopt door doelman Wouter van der Steen.