Klaassen en Klaiber naar Ajax: goede of slechte transfers? (poll)

29 september 2020

BSR Agency

Ajax heeft volgens onder andere De Telegraaf, het AD en VI verregaande interesse in het kopen van Davy Klaassen en Sean Klaiber. Na de vele magische transfers die Marc Overmars de afgelopen periode maakte, komen deze namen toch wel als een verrassing. Veel fans zien het vooral niet zo zitten in de komst van rechtsback Klaiber, die goedkoop te halen is bij FC Utrecht.


Veel fans zeggen dat Ajax Europees hoge ogen wil ogen en dat met het halen van iemand als Klaiber die status een beetje een knauw krijgt. Maar duidelijk is wel dat Ajax graag een rechtsback wil halen, als vervanger van Sergiño Dest die naar FC Barcelona vertrekt. Of Klaiber de juiste optie is...

Sean Klaiber is een goede aanwinst voor Ajax

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...


Dan Klaassen. Een Ajacied in hart en nieren. Van de fans is hij van harte welkom, maar ook bij hem vragen ze zich af of hij goed genoeg is om met het niveau van dít Ajax mee te kunnen. Speelde de afgelopen 2 jaar véél bij Werder Bremen, maar die club streed vooral tegen degradatie. Toch hoeft hij met zo'n 12 miljoen euro ook niet heel duur te zijn. Wat vind jij?

Is Davy Klaassen een aanwinst voor Ajax?

Laden ... Laden ...