🎥 | KNETTERGEK einde tussen Volendam en Jong Ajax: 'JE VERZINT HET NIET!'

Bart van der Wijst • 22:26, 23-02-2021 / Laatste Update: 17:30, 13-12-2023

On-ge-loof-lijk, HOE DAN?!, bizar, niet normaal meer... Woorden schieten te kort bij deze KRANKZINNIGE slotfase tussen FC Volendam en Jong Ajax. De beloftes uit Amsterdam dachten de wedstrijd even te winnen, maar in minuut 95 EN 96 ging het HE-LE-MAAL mis.

Naci Ünüvar en Kian Fitz-Jim zetten Jong Ajax op rozen. Met nog dik 5 minuten te spelen keken de Amsterdammers tegen een 2-0 voorsprong aan. Dat kon dus eigenlijk niet meer mis gaan, zou je denken.

Tranen

Zakaria El Azzouzi gaf FC Volendam in de 85ste minuut namelijk weer hoop door de 1-2 te noteren, waarna de formatie van Jonk VOL op jacht ging naar de gelijkmaker. Die viel in minuut 95. Na een flinke flipperkast ramde Samuele Mulattieri de bal binnen.

De herhaling op ESPN was nog niet voorbij of de 3-2 lag er al in. Jong Ajax-aanvoerder Youri Regeer (17) ging gruwelijk in de fout en daardoor kon El Azzouzi scoren. Heel FC Volendam werd GEK en vierde het feestje uitbundig. Regeer hield het niet droog na zijn cruciale fout.