Koevermans bovenaan lijstje Feyenoord, ondanks kritiek van supporters

14 november 2019

BSR

Feyenoord heeft nog altijd Mark Koevermans op het oog als nieuwe algemeen directeur. De huidige ad interim-directeur en de club praten nog steeds over de voorwaarden waarbij de voormalig tennisser aan de slag kan gaan als de grote baas in de Kuip. 


Koevermans en de beleidsbepalende mensen binnen Feyenoord weten uiteraard dat er onder supporters weerstand is tegen de eventuele aanstelling van de voormalig commercieel directeur. Een deel van de fanatieke aanhang ziet liever een fris gezicht aan het roer dan iemand die al jarenlang bij de club werkt. 

Blijft bij Feyenoord
Mochten Koevermans en Feyenoord er onverhoopt toch niet uitkomen, dan zal de Rotterdammer nog wel even als interim-directeur verder moeten, omdat Feyenoord volgens de KNVB-regels een directeur moet hebben.

Sjaak Troost
Als Frank Arnesen aan de slag gaat als technisch directeur, wil tijdelijk technisch directeur Sjaak Troost per 1 februari terugkeren in de raad van commissarissen. Of dat gebeurt, is voorlopig afwachten. Lang niet iedereen binnen de club is ervan overtuigd dat de stap van directielid terug naar het controlerend orgaan van de club de juiste is.