Koploper VVV-Venlo maakt Helmond Sport helemaal kapot

admin • 22:54, 10-02-2017 / Laatste Update: 17:34, 12-12-2023

VVV-Venlo is hard op weg naar de Eredivisie! De ploeg van trainer Maurice Steijn maakt dit seizoen een uitstekende indruk en had vrijdagavond totaal geen problemen met Helmond Sport. Het werd 7-0 in De Koel.

Waar de ploeg vorige week een uitglijder maakte op bezoek bij Jong PSV (2-1 verlies) stond VVV er vrijdagavond weer als vanouds. Al binnen 5 minuten had het de voorsprong te pakken via Vito van Crooij.

Pas na rust ging het hard. Vlak na rust verdubbelde Joey Sleegers de score en via Jerold Promes, Ralf Seuntjens, Clint Leemans en Danny Post liepen de Venlonaren al snel uit naar 6-0. Binnen 10 minuten vielen maar liefst 4 goals!

De beer is los in Venlo. Vier goals in tien(!) minuten. @vvvvenlo #vvvhel #jupilerleague https://t.co/DWlFwDZPFy pic.twitter.com/Y685ebOmSr

— FOX Sports (@FOXSportsnl) 10 februari 2017

Het gas ging er wat af, maar vlak voor tijd besliste Gediun Zelalem de eindstand op 7-0.

VVV-Venlo gaat door de zege nog altijd aan kop in de Jupiler League. Het gat met nummer 2 Jong Ajax bedraagt nu 7 punten, maar zij kunnen niet promoveren. Daardoor vormt nummer 3 FC Volendam de grootste concurrent. Zij hebben een achterstand van maar liefst 11 punten, maar spelen maandag nog tegen laagvlieger Jong FC Utrecht.