Labyad helpt Ajax met hattrick met ruime cijfers langs FC Utrecht

BSR Agency

Martijn Baars • 22:42, 13-08-2020 / Laatste Update: 18:23, 05-01-2024

Ajax heeft donderdagavond zonder enige moeite FC Utrecht over de knie gelegd. In de 2e oefenwedstrijd van de Amsterdammers werd het liefst 5-1 tegen de angstgegner. Zakaria Labyad was de grote man.

De Marokkaan scoorde in de eerste helft 3 keer voor Ajax, waarvan 2 goals mooie vrije trappen waren. FC Utrecht legde Ajax geen strobreed in de weg, waardoor het met rust al 5-0 stond in de Johan Cruijff Arena. De andere goals kwamen van Noa Lang en Nicolas Tagliafico.

Mooie eregoal FC Utrecht

Na rust stond er een compleet ander Ajax, dat er een stuk minder zin in had dan de ploeg van de 1e helft. Alleen FC Utrecht scoorde nog, via Othman Boussaid. Simon Gustafson schoot in de 1e helft nog een rare pingel op de paal.

Vorige week won Ajax de 1e wedstrijd al met 6-1 van RKC. FC Utrecht won al een oefenduel van AZ.