Lekker play-off-potje in Deventer levert geen winnaar op ondanks vele kansen GAE

BSR Agency

admin • 16:16, 19-05-2019 / Laatste Update: 15:31, 07-01-2024

De 1e wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en FC Den Bosch in de play-offs voor promotie/degradatie is geëindigd in een 2-2-gelijkspel. In een duel met lekker veel sfeer, wist Go Ahead Eagles de vele kansen niet af te maken waardoor het in Den Bosch nog kan spoken.

De fans van de Deventenaren hadden al voor het duel een hoofdrol opgeëist door de heerlijke sfeer die ze gebouwd hadden, maar uitgerekend de uitsupporters mochten voor het eerst juichen. Een prima voorzet werd heerlijk binnen gekopt door Jort van der Sande, die Hobie Verhult kansloos liet. Nog voor de thee was de schade via Julian Lelieveld weer gerepareerd. Door middel van een slim overstapje van Paco van Moorsel kreeg de verdediger de 1-1 op z'n naam.

De 2e helft leek een beetje een kopie van de 1e, aangezien het weer het volle uitvak was dat als eerst kon juichen. Luuk Brouwers werkte de bal na 50 minuten binnen, maar heel lang kon FC Den Bosch niet genieten van die voorsprong. Van alle grote kansen van Go Ahead, ging er nog maar 1 binnen. In de 68e minuut zette Jaroslav Navratil de eindstand op het bord. Paco van Moorsel, oud-speler van de bezoekers, miste nog een penalty en de daaropvolgende rebound.