Lekker potje hoor: Ajax-FC Utrecht als oefenduel in ‘Eredivisie Comeback’

10 juli 2020

BSR Agency

Het programma van de ‘Eredivisie Comeback’ heeft sinds vrijdag een echte kraker. Ajax oefent op 13 augustus om 18.45 uur tegen FC Utrecht in de Johan Cruijff Arena.


Ajax had al een thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk (zaterdag 8 augustus, 18.45 uur) gepland staan. De 2e oefenwedstrijd in het kader van de ‘Eredivisie Comeback’ wordt dus tegen FC Utrecht afgewerkt.


Wedstrijd nummer 3 voor FC Utrecht
Voor de Domstedelingen is het de 3e wedstrijd in het schema, na thuisduels met AZ (zaterdag 1 augustus, 17.30 uur) en sc Heerenveen (donderdag 20 augustus, 21.00 uur). Daarnaast gaat FC Utrecht nog ‘buitenlandse’ oefenwedstrijden spelen tegen Racing Genk en Royal Antwerp uit België en het Luxemburgse Dudelange.

Met publiek
Alle oefenduels in het ‘Eredivisie Comeback’-schema zijn in het stadion van de thuisspelende club en er mag publiek bij. Voor de clubs is het een manier om allerlei maatregelen in coronatijd uit te testen. Alle wedstrijden in het programma zijn onder voorbehoud van wijzigingen en aanvullingen en goedkeuring van de lokale overheid.

12 september
De Eredivisie start in het weekend van 12 en 13 september.